CONDUCERE

Staff

CRISTIAN POPA

Pastor

Absolvent Facultatea de Psihologie si Teologie. Este căsătorit cu Cerasela și au trei copii: David, Naomi și Sophia. Pasiunea lui sunt istoria și cărțile.

GEORGE ASANDEI

Diacon | Lider departamentul de ajutorări

Absolvent al Facultății de Inginerie Electrică, Energetică și Informatică Aplicată, Iași (IEEIA). Este căsătorit cu Delia și au doi copii: Simon și Georgia. Este pasionat de inginerie și sport. 

TIMOTEI POPA

Lider Worship

Absolvent al Facultății de Drept. Este căsătorit cu Adriana și au trei copii: Mateea, Ester și Thomas. Pasiunea lui este muzica.  

EUSEBIU PĂVĂLUCĂ

Lider Connect

Este căsătorit cu Simona și au împreună o fetiță pe nume Sofia.

IONUȚ PRODAN

Lider iSens (tineri/adolescenți)

Absolvent al Facultății de Geografie. Este căsătorit cu Georgiana. Iubește lectura și este pasionat de lucrarea cu tinerii. 

EMANUEL UNGUREANU

Finanțe

Căsătorit, are doi copii: Levi și Iosua și o soție minunată pe nume Eunice.

LOGHIN TEODOR

Lider Media

Absolvent al Facultății de Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor din Suceava. Este căsătorit cu Adelina și au o fetiță pe nume Agnes. Este pasionat de business si IT.

ALBERTO LUIS

Presbiter | Responsabil cu relația cu celelalte biserici

Absolvent în Sisteme Informatice si Telecomunicații. Este căsătorit cu Iuliana si au doi copii: Rafael si Hannah. Hobby-ul lui este gradinaritul.

ANDREI PINTILEI

Lider Logistică

Cerasela Popa

Lider grup femei

Mamă de trei copii, soție de pastor, absolventă de facultate, corporatistă, visează să ajungă florist, iubește frumosul din oameni, îi place să fie înconjurată de lucruri unice, uneori să le construiască (craft) și adoră tot ce e original: Creația lui Dumnezeu. 

ADELINA LOGHIN

Lider Recharge (familii)

Soție de 6 ani, mamă de 1 an. Cu o inimă de slujitoare a cerului, adoră să încurajeze și să aducă zâmbetul pe buze oricărei persoane pe care o întâlnește. Familia reprezintă pentru ea cea mai mare binecuvântare primită. 

ȘTEFANIA UNGUREANU

Lider Rhema Kids (copii)