CE CREDEM

La baza convingerile noastre religioase, se află Biblia.
1. Credem că Biblia este Cuvântul lui Dumnezeu. Este precis, autoritar și aplicabil vieții noastre de zi cu zi.
2. Credem într-un singur Dumnezeu etern care este Creatorul tuturor lucrurilor. El există în trei Persoane: Dumnezeu Tatăl, Dumnezeu Fiul și Dumnezeu Duhul Sfânt. El este iubitor și sfânt.
3. Credem că păcatul ne-a separat pe toți de Dumnezeu și scopul Lui pentru viața noastră.
4. Credem că Domnul Isus Hristos, este singurul care ne poate împăca cu Dumnezeu. El a trăit o viață fără păcat, perfectă, a murit pe cruce în locul nostru și a înviat pentru a dovedi victoria Sa și a ne da viața.
5. Credem că pentru a primi iertare și nașterea din nou trebuie să ne pocăim de păcatele noastre, să credem în Domnul Isus Hristos și să ne supunem voinței Sale pentru viața noastră.
6. Credem că pentru a trăi viețile sfinte și roditoare pe care Dumnezeu le intenționează pentru noi, trebuie să fim botezați în apă și să fim umpluți cu puterea Duhului Sfânt. Duhul Sfânt ne permite să folosim daruri spirituale, inclusiv vorbirea în limbi.
7. Credem în puterea și în semnificația Bisericii și în necesitatea credincioșilor de a se întâlni în mod regulat pentru părtășie, rugăciune și "frângerea pâinii".
8. Credem că Dumnezeu ne-a echipat individual, astfel încât să putem atinge cu succes scopul Său pentru viața noastră, care este să fim îndrăgostiți de Dumnezeu, să iubim oamenii și să slujim comunității în care trăim.
9. Credem că destinația noastră eternă (Cerului sau iadului) este determinată de răspunsul nostru la  chemarea Domnului Isus Hristos.
10. Credem că Domnul Isus Hristos se întoarce din nou așa cum a promis.
Rhema este o biserică creștină penticostală și face parte din Cultul Român Penticostal. Pentru mai multe informații vă rugăm vizitați: www.cultulpenticostal.ro